Over ons
#TEAMCLAEYSKES

Sport & Voeding Claeys draait niet om 1 iemand. Sport en voeding Claeys staat voor gezin, familie, team... Ons gezin telt 4 leden binnenkort 5 en iedereen heeft zijn eigen inbreng. De inbreng die ertoe leidde om een cursus sport en voeding te gaan volgen. 

Bart, ex-militair die al jaar en dag bezig is met sport en voeding. Die uit eigen ondervinding weet wat het is om iedere dag een gevecht te leveren met de weegschaal. Ontwikkelde een passie voor hardlopen in combinatie met krachttraining. 

Tiffany, Verpleegkundige die door een schildklieraandoening precies een levende jojo is op vlak van gewicht. Gepassioneerd door zwemmen, nam er later hardlopen bij en vind het zo nodig om extra kracht op te doen in de gym.

Lars, oudste zoon, voetballer bij de U8,  door de genen heen is de liefde voor sport meegegeven. Kent al goed de balans tussen gezond en ongezonde voeding. Eerst 2 borden spinazie om dan de dag af te sluiten met een potje chips... 

Matz, jongste zoon, nog te jong om aan te sluiten bij een sporttak, maar wil altijd mee met zijn broer het plein op. Eet zo graag koekjes dat hij soms vergeet fruit te eten. Ideale oplossing havermout/banaan koekjes.

Narah, onze kleine meid die ons gezin compleet kwam maken een kleine maand geleden. Krijgt momenteel het beste van het beste, enkel borstvoeding voor haar. Het sporten werd haar  meegegeven sinds haar verblijf in de baarmoeder :-) Benieuwd of ze later ook de microbe te pakken krijgt. 

Allemaal hebben we onze inbreng en allemaal houden we elkaar in balans. Een balans die zo belangrijk is als je een gezonde levensstijl erop wil nahouden. Het is niet de bedoeling met een voedingsschema dat je enkel nog rauwkost en fruit eet. Het is belangrijk dat er voldoende gegeten wordt zodanig dat je lichaam in werking kan treden om dagelijkse activiteiten of sport activiteiten kan volbrengen. 

Gepassioneerd als we zijn willen we dan ook onze kennis voortbrengen naar anderen toe en zo mensen helpen bij hun doelen te bereiken.